martes, 6 de octubre de 2015

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS TANCAT III ES REUNEIX AMB EL REGIDOR DE VIA PÚBLICA



Dintre del marc de treball de la nostra associació, el passat dia 22 de setembre els nostres representants es van reunir amb el regidor de Via Pública i Transport Josep Marrasé.

Pel que fa als temes tractats a les reunions amb Via Pública, vam parlar dels  problemes de seguretat que hi ha al pont per vianants que dóna accés al Botafoc ja que les seves baranes estan en molt mal estat. Aquest fet és producte de la falta de manteniment i de les pixades dels gossos a les baranes. En segon lloc, vam traslladar al regidor la nostra  proposta per a què es tanqui l’accés a l’urbanització del Tancat Galan en el punt de l’Avinguda Tancat de la Plana. També, vam parlar de la proposta d’instal•lar pilones per mantenir els cotxes apartats de la vorera al carrer Josep Carner.

D’altra banda, pel que fa al transport, vam traslladar la nostra proposta de ficar el banc que hi ha al costat de la parada de bus del Carrer Alt Empordà dintre de la parada, per tal de què la gent pugui estar asseguda esperant l’autobús.

De tots el temes tractats, el regidor es va comprometre a arreglar el més aviat possible la barana del pont per a vianants del Botafoc tot i que vam estar d’acord que un dels problemes de deteriorament de la barana van ser les pixades dels gossos. En conseqüència, hem de treballar conjuntament en conscienciar a la gent del problema que generen les pixades de les seves mascotes. Pel que fa al tancament del Tancat Galan, vam estar d’acord en fer accions concretes per part de la nostra associació. Pel que fa a la instal•lació de pilones al carrer Josep Carner,  el regidor ens va traslladar que s’estudiaria fer-ho el més aviat possible.

En referència a la parada d’autobús del Carrer Alt Empordà, ens va dir que en quan pugues es faria, encara que en aquests moments la regidoria treballava en estudiar les deficiències generals del servei per tal de millorar-lo. Esperem que abans de final d’any la nostra proposta quedi resolta.

Finalment, en línies generals, vam quedar molt satisfets de la reunió amb el regidor i vam traslladar la nostra disposició a col•laborar amb el seu departament en tot en el que puguem per tal de millorar el municipi. Així, com va passar amb l’Eva Mata, regidora de Medi Ambient, hi ha una predisposició i una bona sintonia amb el regidor de Via Pública.


AAVV Tancat III


No hay comentarios:

Publicar un comentario