sábado, 21 de abril de 2018

Estem satisfets que s’hagin arreglat les lluminàries del carrer Ramon Llull, Miquel Marti i Pol i la Pista de Skate.

La associació de veïns del Tancat III vol mostrar a traves d’aquest comunicat la seva satisfacció per la posada en marxa del enllumenat dels carrers Ramon Llull i Miquel Marti i Pol, a mes de la pista de Skate.

Des de la nostra associació ens mostrem molt satisfets de que per fi s’hagin il•luminat aquests carrers i la pista de Skate, per que donarà seguretat als conductors, els vianants i els usuaris de la pista. D’altra banda volem destacar que per aconseguir-ho, va tenir que denunciar a l’Ajuntament al Sindic de Greuges de Catalunya, van tenir presentar una moció als grups del Ple, i tot haver aconseguit el vot favorable de 17 regidors, hem tingut d’esperar 2 anys per que es faci l’obra de reparació quantificada en 4.908,18 € amb IVA inclòs, per posar un fil de coure per il•luminar una vintena de fanals.







Des de la nostra associació volem deixar clar que es inacceptable que hagin estat mes de 4 anys demanant enllumenat en un punt on l’Ajuntament va ficar un pista de Skate sense que hi hagués llum i que ni de bon tros, queda resolt el problema d’enllumenat del nostre barri amb aquesta actuació. Hem de recordar, hi ha molts punts on es treuen les lluminàries i no es reposen, cosa que ha quedat demostrat que passa a tot el municipi. Nosaltres seguirem treballant des de tots els angles en millorar el barri i el municipi.






L’AV Tancat III diu que la llum a la pista d’skate no resol totes les mancance (Enllaç de TV Vendrell)


Associació de Veïns Tancat III
Twitter
Facebook
asociaciontancat3@gmail.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario