sábado, 22 de octubre de 2016

Volem que s’arregli i es millori el pas soterrani del carrer Estació de Comarruga



Des de la Xarxa Vendrellenca i en benefici del comú, dintre del marc de treball de millora del nostre municipi, a petició de la associació de veïns de Sant Ramon de Comarruga, com a integrant de la nostra organització,  hem sol·licitat a l’Ajuntament de Vendrell a traves d’una instancia presentada en el SAC, que s’arregli i es millori el pas soterrani que hi ha per creuar la via al carrer Estació de la nostra vila, donada la seva situació d’abandonament per part de l’ Ajuntament, davant els  actes vandàlics que ha sofert i sofreix aquest espai, que fa que moltes vegades les seves llums no funcionin i que el converteix en un espai insegur i donada la seva situació mostra  una mala imatge del nostre municipi.
 A la proposta que hem presentat a l’Ajuntament hem proposat. 
1.      

  1.    Que s’instal·li un sistema d’ il·luminació que impedeixi els actes vandàlics i llums laterals per donar-li mes il·luminació.      
  2.    Que s’instal·li un sistema que reguli be per rellotge o fotocèl·lula lumínica el sistema d’il·luminació d’aquest espai.   
  3.       Que s’ instal·li una càmera de seguretat  a cada extrem del pas soterrani.    
  4.     Que es pinti  les seves parets per tal de dignificar aquest espai.



La nostra organització creu necessari que es tiri en davant la nostra proposta per tal de dotar de seguretat als usuaris del pas i per donar una bona imatge del municipi, esperarem la resposta positiva de les regidories implicades en aquest espai. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario