lunes, 16 de noviembre de 2015

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL TANCAT III CELEBRA AMB ÈXIT LA SEVA ASSEMBLEA ANUAL.Bona feina!, va ser una de les frases més repetides a la junta de l’associació de veïns del Tancat III on vam exposar la nostra tasca realitzada durant aquest any en la millora del barri i del municipi.
A l’assemblea anual  de la nostra associació, a la que una decena de persones van assistir, es va parlar de les propostes de millora pel barri entre les que hi ha: el banc de la parada d’autobús del carrer Alt Emporda, la reparació del pont peatonal del Bontafoc (previst per al 2016), la millora en la neteja viària dels carrers del barri o d’iluminació del carrer  Ramon Llull, la pista de Skate a la que, segons ens ha informat el departament d’Eficiència e Il·luminació, se li estan buscant pressupostos per poder tirar endavant les nostres propostes.
Pel que fa a propostes presentades per la nostra associació a nivell  del  municipi vam parlar de: la millora de seguretat proposada a la vorera virtual que hi ha davant de el centre cívic l’estació ( que via pública es va comprometre a tirar endavant) o del canvi de lloc dels contenidors del carrer Sant Magí per dotar de seguretat als vianants, que el departament de residus ha fet fa uns dies.

Dels projectes de futur de la nostra associació, la primera prioritat va ser   augmentar la quantitat de socis per tal d’arribar a més gent i tenir coneixement dels problemes del barri i del municipi, per tractar-los i solventar-los.
Les altres prioritats i projectes són: una campanya de civisme a travès de cartells per tot el barri recordant qüestions fonamentals per la bona convivència i civisme, un projecte de millora de la pista de Skate, un projecte de millora de la Rambla del barri amb propostes legislatives que millorin l’existent o regulin aspectes no regulats o la millora de la mobilitat denunciant la manca de voreres construïdes al nostre barri con a primera prioritat i després al nostre municipi, per ultim vam parla de fer una gran festa al barri per encara que no tenim data per fer-la. 

També, vam informar a l’assemblea que s’està tractant amb el Col·lectiu d’aturats del Baix Penedes la signatura d’un conveni de col·laboració, cosa que vam estar d’acord tots, a la vegada que vam parlar de signar acords de col·laboració amb altres associacions veïnals i caire civil del teixit associatiu local per tal de crear un pol civil veïnal.

Per últim, agraïr a tots els membres de l’associació  la tasca feta, als membres del govern local anterior i al que hi ha ara la seva col·laboració. També, als mitjans de comunicació locals i comarcals la difusió dels nostres projectes i notícies.


AAVV Tancat III


No hay comentarios:

Publicar un comentario